Sønderjyllands mest bekvemmelige dækservice

SkiftLet er stiftet af Tom Jessen, som har mere end to årtiers erfaring inden for den danske dækbranche. Siden begyndelsen har SkiftLets særligt søgt at udmærke sig på parametrene service, bekvemmelighed og fleksibilitet.

Derfor sætter SkiftLet altid kunden i centrum i forhold til både tid og sted. I modsætning til mange andre dækservice-firmaer, vil du hos SkiftLet aldrig skulle bekymre dig om at få transporteret dit køretøj hen til værkstedet. SkiftLet kommer nemlig til dig, når du har brug for dækrelateret autohjælp.

Måske derfor er det i Aabenraa http://www.skiftlet.dk/, som er blandt borgernes absolutte foretrukne udbydere af dækservice.

SkiftLets fire fokusområder

SkiftLet arbejder i alt med fire fokusområder; hjulskifte, dækskifte, lapning af dæk og opbevaring af dæk. Fælles for de første tre ydelser er, at SkiftLet i de fleste tilfælde kan klare opgaven på stedet. Sådan er du sikker på hurtigt at kunne komme på farten igen.

Den sidstnævnte ydelse er særligt udviklet til dig, der bruger lidt for meget af hjemmets plads på at opbevare hjul og dæk. SkiftLet giver dig en opbevaringsplads, så længe du har brug for den. Og dét endda uden at opbevaringsprisen vælter dit budget.

Bilproblemer? Derfor skal du hyre en professionel

Når bilen strækker eller trænger til en udskiftning, føles det for mange af os nærliggende at forsøge at løse problemet selv. Men denne løsning kan som regel ikke anbefales.

For det første er du kun sikker på en ordentlig løsning, hvis du hyrer en professionel til at tage sig af opgaven. Dertil tager en opgave som udskiftning af dæk ofte lang tid for en amatør. Spar dig selv besværet, og hyr SkiftLet, næste gang dine dæk trænger til eftersyn eller udskiftning.