Hvordan finder man den rigtige størrelse kompressionstights?

Det kan være svært at finde nogle kompressionstights, som passer til en selv. Lige da kompressionstights kom på markedet, var det ikke alle, som kunne benytte de størrelser der blev lavet. I dag er situationen dog en anden. Kompressionstights er nemlig steget markant i popularitet, og det betyder at der også bliver lavet flere og flere kompressionstights i forskellige størrelser. For at finde den størrelse der passer bedst på dig, skal du først og fremmest sætte dig ind i hvilke størrelser der er.

Typisk når man snakker om kompressionstights vil der være SM, MT og en LT. SM er en small tight, men i en høj udgave. Dette betyder, at er du høj, men bruger small, skal du købe denne størrelse kompressionstights. Er du ikke høj, skal du blot købe en helt normal small. MT står for medium tall, hvor du fortsat får mere benlængde. Dette er effektivt hvis du er høj, men har du en almindelig størrelse, skal du blot købe den klassiske medium-størrelse.

Screenshot_13

Det er ikke anderledes ved en LT – en LT er nemlig bare en large tall, hvor du får 10 cm længere ved benene.

Da vi har mange forskellige præferencer, når det kommer til størrelsen på tøj, er dette en rigtig god mulighed for de piger eller drenge, som gerne vil have længere kompressionstights end normalt. Mange føler at de bliver tilsidesat på grund af deres højde, men du har muligheden for at finde den helt rigtige højde.

Hvad får du ud af at købe et par kompressionstights i den rigtige størrelse?

Der er mange fordele forbundet med kompressionstights, og hvis du finder nogle kompressionstights, som er lige i din størrelse, får du fuld udbytte af alle de fordele. En af de første og største fordele, som du hurtigt vil ligge mærke til når du går ud på håndboldbanen er, at dine reflekser bliver meget bedre. Har du svært ved at stoppe bolden, når modstanderne skyder på mål, vil du kunne se at du har lettere ved at få armene op i den rette tid.

Mange håndboldtrænere vælger også, at deres spillere skal cykle en tur for at komme i bedre form. Har du en af disse trænere, kan du glæde dig over at næsten alle kompressionstights vil kunne virke til en cykeltur, samtidig med at de ikke vil føles ubehagelige at have på. Andre trænere har andre sportsmetoder, og hvis du vil vide om dine kommende kompressionstights passer til den træningsmetode, kan du altid prøve at kontakte en sælger. Selvom de fleste sælgere gerne vil lave et salg, er de også meget venlige når det kommer til at hjælpe folk der gerne vil et købe et par kompressionstights.

Hvis du vælger at bruge dine kompressionstights uden for den normale håndboldtræning, og samtidig vælger at bruge dem nede i det lokale fitnesscenter, kan det være godt at vide, at kompressionstights i den rigtige størrelse er squat-sikker. Dette gør, at du ikke behøver at frygte at dine kompressionstights går i stykker, mens alle andre fra fitnesscentret har mulighed for at se det.

Blodomløbet i dine kompressionstights vil også være markant bedre end ellers. Dette skyldes, at dine kompressionstights har mulighed for at presse på dine muskler de rigtige steder, og alt efter hvem du vælger at spørge, kan du se en forbedring på minimum 10%. Dette er ikke skidt, da det betyder at du vil være meget friskere når kampen er ved at være slut, ligesom at du vil være mere frisk til stævner og andre arrangementer, hvor du kan komme til at skulle spille mere kampe i træk.