Husk et abonnement på autohjælp

Du bør altid have et abonnement på autohjælp, da alle biler kan gå i stykker og du kan stå i en rigtig dum situation uden autohjælp.

Der er stor forskel på hvor godt du er dækket, samt på priserne på denne hjælp. Det kan derfor godt betale sig at kigge nærmere på markedet, inden du vælger et abonnement.

Der er dog også muligheden for ikke at have et abonnement, og så bare betale hvis din bil bryder sammen og du skal have hjælp. Det er dog mest almindeligt med at abonnement, som oftest kan fås billigt eller gratis via din forsikring eller andre steder.

 

Derfor er autohjælp vigtigt

Selv nye biler bryder sammen og punkterer, hvorfor det er vigtigt med den rigtige hjælp. Det er rart at tænke på, at man bare kan ringe efter hjælp, og så er det hele klaret for en.

Du får ofte den bedste behandling, hvis du er kunde et sted, altså hvis du har et fast abonnement på autohjælp. Sådan er det med alting, firmaer yder lidt ekstra for deres trofaste kunder.

 

Hvilken autohjælp skal du vælge

Før du vælger autohjælp, så skal du tænke på dit behov. Der bør dog altid være dækning på transport til nærmeste værksted, da mange ting kræver at bilen bliver transporteret til et værksted.

Dette er dog også standard på de fleste abonnementer, men tjek alligevel for en god ordens skyld. Eller skal du tænke på om du har særlige behov, som f.eks. at din bil skal på et helt særligt værksted.

Her skal det nemlig fremgå af kontrakten, at bilen bliver transporteret hen til lige netop dette værksted. Ligeledes kan det være du bruger din bil til dit arbejde, hvor det kan være vigtigt at hjælpen kommer hurtigt, så du ikke mister en stor kunde.

I en sådan situation er det godt med en hurtig service, så du ikke skal stå og vente på hjælpen for længe.

 

Sådan får du billig autohjælp

Der er mange forskellige måder til en billig autohjælp. Ofte er denne hjælp inkluderet i din kaskoforsikring, hvis du har en sådan. Tjek derfor dette først, inden du begynder at tegne abonnement andre steder.

Når man køber en ny bil, så er der ofte autohjælp gratis med i handlen. Det er et godt signal fra forhandlernes side, da det signalere at bilen ikke går i stykker, siden de kan give gratis vejhjælp.

Skal du alligevel ud at kigge på nettet efter autohjælp, så er der meget at vælge mellem. Så du skal ikke bare tage det første og bedste tilbud på autohjælp. Link

 

Husk dækning i udlandet til ferien

Skal du bruge din bil i udlandet, så er det selvfølgelig vigtigt at din autohjælp også dækker her. Sørg derfor for at undersøge dette, da du ellers står uden hjælp hvis uheldet er ude et sted i udlandet.

Ofte kan du få gratis dækning i flere lande, men det er igen forskellige fra selskab til selskab. Det bør dog ikke være noget, som du betaler særligt meget ekstra for.